Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / Zigres / Vivida Photo PC

Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / Zigres / Vivida Photo PC

Deze Italiaan is een hit met zijn Nederlandse kledingwinkel in Palermo: ‘Hallo allemaal, goedemorgen!’

De 59-jarige Mario Ricci uit Palermo is sinds kort een bekende Italiaan geworden. Nadat hij een filmpje had gemaakt waarin hij voor zijn Nederlandse kledingwinkel ‘Hallo allemaal, goedemorgen!’ had opgenomen, is hij compleet viral gegaan op Instagram.

“Het is ongekend”, vertelt Mario, die in zijn kledingwinkel vol Nederlandse kleding zijn klanten jenever en stroopwafels aanbiedt. “Op mijn eerdere foto’s en video’s had ik altijd maar een paar likes, maar ik heb er nu ineens 40 duizend volgers bij. Ik kan niet meer normaal over straat joh.”

Mario vervolgt: “Of ik er zelf al gek van word? Nee dat niet nee, maar ik word wel door iedereen op straat gevraagd het nu te zeggen. Zolang het goed is voor de zaak vind ik het prima.”

Het bijzondere is dat Mario in Nederland nog onbekend is.“Dit komt misschien omdat ik na de Nederlandse opening volledig Italiaans begin te vertellen over hoe de kleding is en zit. Dat verstaat niemand daar. Misschien moet ik eens oefenen om alles in het Nederlands te doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toppunt van uw timing was die aflevering met de Roodkeelduiker. Die zag ik daar. Niet relevant nou ja alleen die naam al. Dat was het dan hoor. U hebt jaren niet gekeken naar uw favoriete programma. Tis rypisch publiek. Good night. Ja okee die ook. Rapido.

Reageer
gravatar

En dan ga je denken. Economie. Schaarste is vraagstuk. 1%. Verdeling capaciteit. Argument? Potential growth America? Highest skilled society. 9.8%. Talent school account sys a third. Smfmny. Critical thinking abilities a must.

Reageer
gravatar

Relatief kort verhaal. Die Verwandlung. Zelfstandig onderhoud. Intrigerend. Herschel? Heras in het hekwerk? Val Beloki. Ja die tourwinnaar. Who he was. Father to child. That nuts. Pan can cuckoo waus. Happy shirt a fieuw. Cyclo. Catch him on a beach. And the devil knows it? Please stop.

Reageer
gravatar

Voorbij de hoop, staat de geschiedenis vast. Ja je hebt depressieve boeken en dan nog verder daaronder heb je Kafka vertelde Vonnegut als grap. Komen in de buurt. Einde geschiedenis zonder herhaling. Niet te cru. Achteraf gezien kun je niet vooruit kijken. Bestaat niet.

Reageer
gravatar

Brilduiker? Schittering in het water. Cru. Een wandeling aanvraag? Cherry coke. Elke druppel. Iets komisch. Het enige is poezie. Schrijf u ergens puntjes? Makkelijker woord? Komedie. Das sermon falls mackerel crowded seas, shit joh. Nog minder bij de avro/tros. En u heb zn nummer? Gevraagd. Die opgestapelde pannenkoeken ici.

Reageer
gravatar

That (song) was about my cat met het nummer About today waarmee Crossing Border ten einde was. Made me laugh. Ja Houellebeck schrijft treffend en is oplettend bij zo’n collectief. Zeer vervalsend narratief. U weet welke ene beschrijving ik ongeloofwaardig en onwaardig vindt. Niet aan voorbijgaan? Nee, ja tentje opgezet. Bewoog nog lag op straat, beetj3 opzij naar de kant.

Reageer