X / @nzs_si

X / @nzs_si

Veel onbekende namen in EK-selectie Slovenië

De Sloveense bondscoach Matjaž Kek heeft zijn voorlopige selectie voor het EK in Duitsland bekendgemaakt. Opvallend is dat het keurkorps grotendeels onbekende namen bevat.

Kek heeft weliswaar Jan Oblak (Atlético), Benjamin Šeško (Leipzig) en Josip Iličić (voormalig Fiorentina en Atalanta) geselecteerd, maar verder verrast de bondscoach toch vooral met namen als Vanja Drkušić, Žan Karničnik, Timi Max Elšnik en Erik Janža. In Slovenië is dan ook geschokt gereageerd."

Het EK is een ultieme kans om Slovenië als voetballand op de kaart te zetten", stelt oud-sterspeler Zlatko Zahovič. "Het is onbegrijpelijk dat deze bondscoach dan kiest voor spelers van Sochi, Celje en Viborg FF. Met alle respect, maar denk je dat ze in Engeland wakker liggen van Žan Zaletel? Ik ben bang dat het op een deceptie uitdraait."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een derde van een derde. Tegen u? Pommesbauw positioneel ingeschat? Ja raamwerk uur precisie materiaal. Nee totaal niets kun je ermee bereiken. Hobby. Zeker niet als beroep. Besturen van een bus, voetballen, ijshockey spelen ook. Op de tribune. Regular.

Reageer
gravatar

Joh, was een peuleschil. Can’t explain. Selectie was 1 toen nul. Ja -/- 2,5 een jaar lang. Waarom? Nogal wat schrik, een apart exemplaar. Ja Richard of Paul. Picture it? Niks mee te maken? Angstgegner, ja die zin ervoor; het was. Het wordt zoals het wordt. Torenhoge angst? So u like,:so you dare immute nostril agency. Vamp. Kick. Box. Jealouscent. Not that track.

Reageer
gravatar

Niemand zit daarop te wachten op 2 lome domidadorarissen. Waarop? De bakermat van de zinsopbouw. Als je daarmee bijvoorbeeld begint en je vermeldt het er niet bij gaat het namelijk b8j het eerste woord: Humanität. Namens de spelcomissie differentia de hoek – de waterlijn; volgens nl uit het boekje: einde vd comedy keurig diploma behaald. Ja what are the odds? Blijft een angstgegner; accent of voice. Dus ja srruiskastelen komen niet vooralsnog niet voorbij de sigarenwinkel of net vooraf aan ging. Een gedenksteen m. Tien minuten. Arriv8ng.

Reageer