Shutterstock / HeukersMedia

Shutterstock / HeukersMedia

135 oude hitjes die ongetwijfeld nog een keer worden bewerkt door Kriss Kross Amsterdam

Het gaat de mannen van Kriss Kross Amsterdam al jaren voor de wind. De ene na de andere hit, weten ze te gebruiken voor een nieuwe hit. Hun geheim? Oude hits. Daarom voorspellen wij dat de geschiedenis zich zal herhalen voor het dj-trio. Dus maak alvast kennis met 135 oude hitjes die ongetwijfeld nog een keer worden bewerkt door Kriss Kross.

1. We’re Going To Ibiza!
Wie kent deze knaller van de Vengaboys niet? Wacht maar, over drie jaar is dit een knaller van Kriss Kross Amsterdam. Waarschijnlijk in samenwerking met Maan.
2. Seven Nation Army
Ooit maakte The White Stripes furore met hun befaamde signature intro. We kunnen niet wachten op de beat die de mannen van Kriss Kross er van maken, maar het is een kwestie  van tijd.
3. Waterloo
Misschien niet de meest voor de hand liggende, maar haal deze ABBA-klassieker een keertje door Logic, en honderden staan erop te viben in de Hacienda op Lowlands.
4. Con te partirò
Andrea Bocelli ziet het niet aankomen, maar wij wel. Deze track zal niet meer alleen te horen zijn op begrafenissen. Maar ook op de koffietafel na de uitvaart, waar Kriss Kross optreedt.
5. Rampeneren
Deze wordt ook heel sick. Ze gaan hier zelfs het Engelse woord Rampenating voor uitvinden.
6. Step Right Up
Step Right Uptempo zul je bedoelen. In samenwerking met Roxy Dekker gaan ze Jamai lief aankijken voor deze toekomstige alarmschijf.
7. Last Christmas
Het enige wat nog ontbreekt bij Yuki & Co is een kersthit. Move over, Wham!
8. Danza Kaduro
Deze zomerhit is ook alweer veertien jaar geleden, dus het wordt hoog tijd dat een niet nader te noemen Nederlands trio dit de zomerhit van 2027 maakt.
9. Als de morgen is gekomen
Van Jan Smit naar hun hit.
10. Heb je even voor mij
In geen enkele lijst mag Frans Bauer ontbreken, dus ook in deze niet. Heb je even voor mij gaat binnenkort door het leven als “Dance Your Feet Off With Me, come baby, set me free”

Voor de overige 125 nummers verwijzen we je door naar Hitzone 1 t/m 25.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *