Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Wilders in krant: ‘Sorry mensen met kopvodden’

Met een ingezonden briefje in De Telegraaf biedt Geert Wilders zijn excuses aan moslims aan, voor een aantal eerdere uitspraken.

Tussen de lezerspost schrijft 'G. Wilders, Den Haag', dat hij niet in de Tweede Kamer en de media had moeten vertellen dat de islam een gewelddadige zieke fascistische religie is, met de Koran als Mein Kampf. Wel blijft hij achter zijn uitspraak staan dat er minder Marokkanen moeten zijn, 'maar daar gaan we aan werken'.

Het bericht van 64 woorden sluit Wilders af met de woorden "Sorry mensen met kopvodden!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus u bent gelijken, de een moordt uit de naam van de koran en u hebt ook uw favoriete boek. Extreme polen zijn als verwanten en motieven zijn waarschijnlijk ook niet ver uiteen lopend is mijn inschatting. Meneer Bosma van de Vodden; een neo fascistisch kabinet met het slappe sorry syndroom is dat beter? Na Karl Rove zeggen wij “Walk it back.”. Bush junior een andere vader? Hij is veel knapper. En toch echt Amerikaanse looks zoals je ze graag ziet (los van politiek).net als Joe Biden. Vanaf 1000 m zeg je das een Amerikaan.

Reageer
gravatar

Ik vind het een slappe excuus van hem. Hij bied zijn excuses aan alle Moslims maar hij blijft bij zijn standpunt minder Marokkanen. Terwijl er degelijk goede tussen zitten. Ik ga ook niet roepen: Minder Nederlanders op Curaçao? Kijk dat er zat op de criminele toer gaan dan snap ik wel. Maar je moet niet allemaal over hetzelfde kamp scheren.