Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Koeman: ‘Als we op het EK tegen Almere City moeten heb je aan Bergwijn een goeie’

Bondscoach Ronald Koeman heeft uitgelegd waarom hij aanvaller Steven Bergwijn heeft opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK. “Ik heb gezien hoe hij dit weekend een hattrick maakte namens Ajax. Als we op het EK tegen Almere City moeten, heb je aan hem een goeie.”

Dat Bergwijn de rest van het seizoen niet in topvorm was, deert Koeman niet. “Het gaat erom dat je piekt op de belangrijkste momenten. Ik krijg nu van alle kanten kritiek, maar ik hoor jullie nog wel als we het straks in de halve finale tegen Almere City moeten opnemen en hij weer oog in oog staat met Nordin Bakker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *