Shutterstock / Anna Brit Ruijgers

Shutterstock / Anna Brit Ruijgers

Salesteam begrijpt ‘we moeten groeien’ verkeerd en hebben nu allemaal een opgepompte chest

Het salesteam van een tech scale up in Amsterdam heeft de opdracht voor dit kwartaal ‘om meer te groeien’ verkeerd begrepen. Het misverstand ontstond onder andere doordat het bedrijf recentelijk een sportabonnement heeft geintroduceerd voor het hele kantoor.

"Onze manager hield begin dit kwartaal ook nog een 'Wolf of Wall Street'-speech waarin hij meerdere keren op de borst sloeg en benadrukte ‘dat we alles op alles moeten zetten om te groeien’”, zegt Rico, onderdeel van het salesteam. “We hebben onze salesdoelen dan misschien niet gehaald, maar het teamgevoel is beter dan ooit. Een paar keer per week samen sporten doet wonderen. En kijk ons nu eens hier staan met een opgepompte chest. De beste bonus van werk die ik ooit heb gekregen."

Bij OneFit kan je ook zakelijk sporten. Sport nu via je werkgever met OneFit. Gratis of met korting, bij je favoriete gyms.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *