X / Ewoud Kieviet

X / Ewoud Kieviet

Domino’s-medewerker die pizza’s kwam brengen pardoes benoemd tot minister

Er is nog veel onduidelijk over het aankomende kabinet, maar de invulling van één ministerspost is in ieder geval alvast rond. De bezorger van Domino’s die vanavond pizza’s kwam brengen bij de VVD-fractie, is pardoes benoemd tot minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

“Hij kwam op een gunstig moment aan de deur”, verklaart VVD-fractievoorzitter Dilan Yeşilgöz. “We zaten net een beetje te overleggen over wat namen toen hij langskwam. Hij maakte direct een goede en leergierige indruk, dus hebben we het meteen aan de rest voorgelegd, en iedereen was enthousiast. Hij is pas 19 en heeft nauwelijks ervaring, maar hij zal niet de enige minister zijn voor wie dat geldt. We vroegen of hij het wilde, en nadat hij aarzelend ‘moet dat?’ had gevraagd, was het eigenlijk wel beklonken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb u zo voldoende nieuws georchestreerd? Uitspraak Raad van State over toeslagen ouders administratie persoonliijke leningen genoeg gecamoufleerd? Aanslag geensceneerd? Molenwieken en Haverklappen? Renesse? Vanaf 2016 onterechte executie dan wel zeggen dwz uw pensioen is naar HS, rept NIET ove4 KLIMAAT. Begrafenis ondernemers, rouwpakkati?

Reageer