Krachtig statement EBU: ’Op Eurovisie is geen plek voor ‘incident’” cover

Krachtig statement EBU: ’Op Eurovisie is geen plek voor ‘incident’” cover

Krachtig statement EBU: ’Op Eurovisie is geen plek voor ‘incident’”

Joost Klein is gediskwalificeerd van de finale van het Eurovisie Songfestival. Daarmee maakt de organisator EBU een krachtig statement naar de buitenwereld: ‘Op Eurovisie is geen plek voor “incident”’.

“Laten we heel duidelijk zijn: ‘incident’ is onacceptabel”, zegt het EBU in een online verklaring. “Daar mag absoluut geen misverstand over bestaan. Als we ook maar een klein beetje ‘incident’ bespeuren, is dat voor ons genoeg reden om in te grijpen. We willen hiermee ook een signaal afgeven dat ‘incident’ niet door de beugel kan. Ik zeg het nog maar eens: ‘Incident’ hoort niet thuis op Eurovisie. Knoop dat maar goed in je oren.”

Het EBU geeft aan het ook erg vervelend te vinden om Joost Klein op de dag van de finale te moeten diskwalificeren, maar zegt daar ook direct bij dat er één ding is dat nóg vervelender is. “‘Incident’“.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk en aardig van de EBU, maar wordt de betreffende cameravrouw dan ook verwijderd vanwege het herhaldelijk negeren van het verzoek van Joost om te stoppen met filmen

Reageer
gravatar

De EBU is een bende als je maar een keer per jaar dit moet organizeren dan blijf je een stel amateurs
Het wordt tijd voor nieuw elan voorzitter 😡😡😡😡😡😋

Reageer
gravatar

Kan het weer over echt nieuws gaan aub? Over Piet Jansen bijvoorbeeld!!! Hij heeft eindelijk B Bakeroe gevonden en daardoor hoeft hij van appetijt niet meer te boeken.

Dat is nieuws!!!

Reageer