RTL Boulevard & Youtube / Vandaag Inside

RTL Boulevard & Youtube / Vandaag Inside

Aran Bade nu al grootste kanshebber voor Tegel beste onderzoeksjournalistiek 2024

De jury van De Tegel, de belangrijkste prijs voor journalistiek in Nederland, kijkt met grote interesse naar RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade. Songfestival-kenner Bade maakt op dit moment indruk met zijn onvermoeibare verslaggeving rond de diskwalificatie van Joost Klein. De jury roemt de “krachttoer” van de verslaggever, die al meer dan 24 uur achter elkaar heel Nederland op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen.

“Het is ongekend wat hij presteert”, zegt een jurylid, wijzend op meerdere optredens in ingelaste RTL Boulevard-uitzendingen. “Bade weet eigenlijk eerder dan de hoofdrolspelers wat er precies speelt. Heel Nederland is zijn X-account om de paar minuten aan het refreshen om te zien wat er aan de hand is. Hij ontpopt zich tot de Bob Woodward van het Songfestival.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *