Shutterstock / New Africa / fizkes

Shutterstock / New Africa / fizkes

Bestuur Philips kan eindelijk rustig slapen na apneu-schikking van 1,1 miljard dollar

Philips maakte vandaag bekend een schikking van 1,1 miljard te hebben getroffen met patiënten die de dupe zijn geworden van ondeugdelijke slaapapneu-apparaten. Hoewel dit een astronomisch bedrag is, valt er toch een last van de schouders van het bestuur: ze kunnen nu eindelijk rustig slapen.

‘’Het leek alsof er geen eind aan deze saga leek te komen. Ik deed maanden lang geen oog dicht en werd meerdere keren per nacht badend in het zweet wakker. Iedere dag had ik nachtmerries over onze verlaagde shareholder value’’, vertelt een bestuurslid.

“We zijn er nog steeds van overtuigd dat enig eventueel letsel door onze apparatuur niet onze schuld is’’, vervolgt ze. ‘’Maar nu ik weet dat onze koerswaarde exponentieel gestegen is kan ik weer met een gerust hart slapen. Door dit hele debacle besef ik pas hoe belangrijk een goede nachtrust is.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *