Shutterstock / Gigra / Gorodenkoff

Shutterstock / Gigra / Gorodenkoff

Loe: ‘Mijn opa at zijn hele leven af en toe een rookworst en is daar ook 90 mee geworden’

De verhalen dat rookaroma’s in rookworst schadelijk en zelfs kankerverwekkend zouden zijn, gaan er bij Loe (23) niet in. “Mijn opa heeft zijn hele leven rookworst gegeten en is daar ook negentig m
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een gezond alternatief is de HOY-Worst. De kwaliteit van die worst is dusdanig, dat de kans dat je hem binnen houdt uitermate klein is. Daarmee is ook de kans op kankerverwekkende stoffen in het lichaam miniem. Het maakt daarbij niet uit of de HOY-worst gerookt is of niet. Niemand kent het uiterst geheime fabricage proces.
Maar alleen al het lezen van de ingrediënten lijst doet je naar het toilet rennen.
Smakelijk eten verder.

Reageer