Studio Speld

Studio Speld

Irritant: mandarijn om je pitjes

De nachtmerrie van elke pitjesliefhebber: zit je net lekker te kauwen, bijt je in een onbevangen moment ineens in een zacht stuk mandarijn. Hele hap naar de haaien. Dat overkwam vandaag de 28-jarige Lisanne uit Nunspeet.

“Ik dacht net een lekker netje pitjes gekocht te hebben”, vertelt Lisanne. “Dan kom je wel even bedrogen uit hoor. Gelukkig zijn telers nu bezig met pitjes zonder mandarijn, en pitjes zonder druif, en zelfs pitjes zonder dadels, maar tot nu toe worden we in de steek gelaten.”

Lisanne vervolgt: “Zo zitten wij, de gewone mens, met de gebakken peren. Voor nu blijft het dus nodig om de mandarijn eerst met de hand te verwijderen, of uit te spugen, voor je fatsoenlijk van je pitjes kan genieten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *