Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Birgit kwam eindelijk van haar belangst af door haar telefoonbotje te laten verwijderen

De 20-jarige Birgit is euforisch. Na jaren gekampt te hebben met een heftige belangst heeft ze deze eindelijk overwonnen. ‘’Bij het intoetsen van een nummer brak het zweet mij al uit. En als mijn telefoon overging dan raakte ik al totaal in paniek. Ik durfde niet eens mijn oma op te bellen.’’

"Ik heb van alles geprobeerd om ervan af te komen", vervolgt ze. Homeopathie, spirituele healings, medicinale ketamine, maar niets hielp. Ik was ten einde raad, totdat ik op de site van dokter van Velzen terechtkwam. Daar las ik dat ik dit probleem bij de bron moest aanpakken en dat het daarom noodzakelijk was om mijn telefoonbotje te laten verwijderen."

Deze ingreep heeft het leven van Birgit drastisch veranderd. ''Toen ik uit de narcose kwam, voelde ik onmiddellijk het effect! Ik had meteen zin om de klantenservice van PostNL te bellen om te vragen waar mijn pakketje was gebleven. Ik ben echt een ander mens geworden en ik heb een nieuw levensmotto: 'Mij wel bellen.'"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Haar psycholoog kwam met het advies om haar telefoon een naam te geven: Berend. Zo kwam zij weer in contact met haar jeugdige zelf en was het probleem opgelost.

Reageer