Studio Speld / Anna-Britt Ruijger / PRO SHOTS / Panoramic

Studio Speld / Anna-Britt Ruijger / PRO SHOTS / Panoramic

Herstel Skjelmose gaat de goede kant op: ‘Mag de sauna maandag alweer verlaten’

Het herstel van de Deense wielrenner Matthias Skjelmose gaat de goede kant op. De kopman van Lidl-Trek raakte woensdag tijdens de Waalse Pijl onderkoeld en moest opgeven, maar hij verwacht snel weer op de fiets te zitten. “Waarschijnlijk mag ik maandag de sauna alweer verlaten.”

“Het was wel even s-s-schrikken gisteren”, zegt Skjelmose, terwijl hij er nog maar een blokje op gooit. “Eerlijk g-g-gezegd dacht ik dat ik voorlopig niet zou kunnen fietsen, maar dat blijkt dus mee te vallen. Ongelofelijk wat ze allemaal kunnen tegenwoordig.”

Skjelmose kreeg nog meer goed nieuws van de ploegarts: waarschijnlijk heeft de Deen begin mei weer gevoel in zijn vingers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *