Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Yeşilgöz loopt boos weg bij onderhandelingen om te laten zien dat ze migratie ook echt superbelangrijk vindt

Nadat Wilders gisteravond boos wegliep bij de onderhandelingen is vandaag ook VVD-leider Yeşilgöz stampvoetend weggegaan. “Wij vinden migratie ook een superbelangrijk onderwerp”, laat Yeşilgöz via een Tweet en een kort statement aan de verzamelde pers weten. “Wij vinden ook dat de onderhandelingen niet hard genoeg zijn wat betreft de instroom van asielzoekers.”

Op de vraag of de VVD niet enkel voor de bühne is weggelopen, om te laten zien dat het al net zo’n hardline-positie op migratie inneemt als de PVV, zegt Yeşilgöz dat het daar ‘niets mee te maken heeft’. “Wij vinden migratie al langer dan de PVV een probleem. Wij waren gisteravond ook mentaal al uitgecheckt voor Wilders was weggelopen. Migratie is voor ons erg belangrijk hoor.”

Overigens is Caroline van der Plas daarna ook nog weggelopen van de onderhandelingen, volgens zeggen omwille van ‘migratie en een peuk’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben weliswaar niet uitgenodigd voor de formatie, maar ik zou ook boos weglopen.
Eigenlijk ben ik het helemaal met iedereen eens. Vanwaar dit cordon sanitaire?
Ik ben zelfs bereid om er ook een paar niet-gemeende excuses tegenaan te gooien.
Het zou ook verstandig zijn om mij er bij te betrekken, want dan zijn de vrouwtjes in de minderheid en kunnen ze weer hun gewone werk doen. Koffie halen en de kopjes weer afwassen..

Reageer
gravatar

N.a.v. een paar zure reacties: ik bedoel natuurlijk “vrouwtjes aan de onderhandelingstafel”. Uiteraard mogen de vrouwtjes op allerlei zaken in de meerderheid zijn. Het aanrecht is daarvan een goed voorbeeld. Bij deze mijn niet-gemeende excuses.