Shutterstock / KOTOIMAGES

Shutterstock / KOTOIMAGES

Soeverein laat zich code geel niet opleggen door de overheid

Voor de 30-jarige Frank is vandaag een dag als alle anderen. De zelfverklaarde soeverein is zeker niet van plan om zich door de kwaadaardige elite code geel te laten opleggen.

“Ze verwachten van mij dat ik bij code geel thuis op de bank blijf zitten en alert moet zijn. Al geven ze code oranje of rood af, ik laat mij niet hun wil opleggen”, vertelt Frank. ‘’Ik ben en blijf een vrij man, vooral nu Martine mij vorig jaar heeft verlaten. Ik ga naar buiten wanneer ik dat wil.”

Frank vervolgt: “Daarnaast is mijn moestuin nodig aan een onderhoudsbeurt toe en de zaadjes van mijn tomatenplant moeten geplant worden in vochtige aarde. En ik vertrouw corrupte platforms zoals Weeronline en buienradar sowieso totaal niet. Ik kan zelf wel zien of het regent of niet.”

Een paar uur later zit Frank als echte soeverein in de stromende regen en in windkracht 8 op zijn knieën in de modder, onverschrokken te ploeteren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In feite zijn de statussymbolen van die1 een gerenomeerd kantoiodr hetzelfde en ieder individu daar streeft dat tyoe leiderschap na, tja nadenkend is niet, kritisch denken volledig verzwakt of afwezig. Toekomstbeeld? Perspectief? Nee. Zoek maar ander werk svp, plenty als beleid op toekomst wordt gericht.. zorg machine om je op je weg te helpen, geen alles kaal vrwtende geld machine. Ja toch of niet dan?

Reageer