NOS

NOS

Wilders: ‘Miljard voor Oekraïne had gebruikt kunnen worden voor eigen ri-… huurverla-… nou ja, niet voor Oekraïne’

Geert Wilders is woedend dat het demissionaire kabinet een miljard euro extra uittrekt voor militaire steun aan Oekraïne. Volgens de PVV-leider had dat geld beter besteed kunnen worden aan zijn verkiezingsbeloften.

"Dat geld had kunnen gaan naar het afschaffen van het eigen ri-… naar huurverla-… nou ja, niet naar Oekraïne", briest Wilders. Hij krijgt bijval van BBB-leider Caroline van der Plas: "Geef dat geld liever uit aan verhoging van het minimumlo-… aan zaken waar de Nederlander meer aan heeft dan aan vrede en veiligheid."

Wilders vindt de gang van zaken ook principieel onjuist. "Het is van de zotte dat een demissionair kabinet uitgaven doet op een onderwerp dat de Kamer contro-… dat voor mij controversieel is. Ze maken de financiële puzzel in de formatie extra moeilijk, terwijl ik op korte term-… wellicht ooit nog eens een kabinet ga vormen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BBB waar heeft de Nedrrlander meer aan dan aan vrede en veiligheid? Voor mij zijn deze 2 punten het belangrijkste. Ik haal nog liever alle stenen uit mijn tuin en verbouw eigen groenten dan dat er geen vrede is.

Reageer
gravatar

Ik word niet uitgenodigd bij de formatie, maar Ik ben ook woedend. Dat geld voor Oekraïne kan beter naar Rusland. Vlad heeft het toch al niet gemakkelijk.
Ook subsidie voor onze Forumscholen wordt op deze manier door onze neuzen geboord.

Reageer