PRO SHOTS / Shane Winsser

PRO SHOTS / Shane Winsser

Bergwijn maakt voetballende beweging op training

Steven Bergwijn heeft zichzelf wederom van een merkwaardige kant laten zien. Op het trainingscomplex zagen meerdere spelers en stafleden hoe hij overduidelijk een voetballende beweging maakte tijdens de training.

Op het moment zelf werd er niet ingegrepen, maar de consternatie was er naderhand niet minder om. Bergwijn zelf heeft nog niet gereageerd op het voorval, maar trainer John van ’t Schip stak zijn verbazing niet onder stoelen of banken. “Zoiets verwacht je simpelweg niet van Steven, dus we gaan met hem in gesprek over hoe dit heeft kunnen gebeuren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Namens alle sport-en buitenlui; eis ik een onmiddelijk staak het spioneren door overheidsinstituties. malle verzekeringsagenten (talloos) en einde camera voering op het werk incl. die kamers ook ja. Voor de regio blijft gelden geen leugenachtig foul play. En nogmaals deze eis geldt voor alle burgers te goeder trouw en oik netjes belasting betalen etc. tot nu toe. Links is momenteel ook een gekozen meerderheid, neetje doortimmeren hier. Einde berichten :-). Das dan wel voed nieuws. Oh en separate legers mag ook niet.

Reageer
gravatar

Wellicht is hij heimelijk betaald door een verstokte fan in de hoop op een beter narratief in deze fase? De foto is al een mooi soevereign beeld op zich, nu de touwen weer zien te raken. Slot heeft precies aangegeven in welke fase(s) het misgaat. Altijd geleerd om vanuit de organisatie te spelen, niet op narratief te drijven, en vanuit welke hoek verwacht u de scherpe dieptepass die Bergwijn wegstuurt? Flexibel ja, aanpassingsvermogen ja, Nee lean niet als containerbegrip. Autonoom binnen teamverband, mogelijk maar niet op het veld. Kijk u nog eens goed rond op de mat zelf zou ik zeggen en kijk dan nog eens met diepe introspectie naar uzelf voordat u weer wijst. Das zo mooi aan die foto: eigen verantwoordelijkheid eerst.

Reageer