Studio Speld / Daniël Bergman / Shutterstock / Just dance / Kiselev Andrey Valerevich / Hybrid_Graphics / Marina Santiaga

Op kanikeendriedeligpakaan.nl kunt u checken of de weersomstandigheden ideaal zijn om een driedelig pak te dragen

Na lang wachten is vandaag eindelijk de website kanikeendriedeligpakaan.nl gelanceerd. Op deze site kunt u in één oogopslag zien of de weersomstandigheden het dragen van een driedelig pak toestaan, of niet.

‘’We hebben onze weermodellen gebaseerd op de ideale weercondities voor het dragen van een driedelig pak. Het gaat niet alleen om de temperatuur, maar ook om de wind en luchtvochtigheid.” Aldus Roderick de Brauw, het meesterbrein achter het project.

‘’Te vaak heb ik zwetend of juist rillend van de kou op een Rotary borrel gestaan. Maar dergelijke ongemakken zijn nu verleden tijd. Wanneer onze site aangeeft dat het te warm is voor een driedelig pak, weet je direct: ik ga voor een luchtig tweedelig pak. En als het te koud is, haal ik mijn vierdelige pak tevoorschijn."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *