Shutterstock / Dutchmen Photography

Wilders: ‘Verschillen van inzicht geen probleem want PVV is toch niet bij debatten aanwezig’

Geert Wilders denkt niet dat verschillen in inzicht over fundamentele onderwerpen de vorming van een kabinet in de weg staan. “De PVV heeft hele andere ideeën over financiën dan bijvoorbeeld de VVD, maar zolang wij ons gezicht niet laten zien bij belangrijke debatten hoeft dat helemaal geen probleem te zijn.”

Wilders: “De PVV is veruit de grootste geworden met 37 Kamerzetels maar ik kan natuurlijk niet op 37 plekken tegelijk zijn”, legt Wilders uit.

“Vooropgesteld: ik vind niet dat er bezuinigd moet worden. Ik vind juist dat er eindelijk eens geld moet worden uitgetrokken voor de gewone Nederlander. Maar ik ben niet degene die namens de PVV het woord voert over financiën en degene die dat wel is, is in geen velden of wegen te bekennen”, aldus Wilders.

Wilders laat verder nog weten dat hij hoopt dat de rechtse partijen er snel samen uitkomen omdat er anders een kabinet met PvdA-GroenLinks dreigt. “Die zijn ook tegen bezuinigingen en die zijn zelfs bereid om in de Kamer uit te leggen waarom ze dat zijn. Dat moeten we Nederland besparen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *