Studio Speld / Mark Zweet

Thomas vergeet slagroomtaart uit kontzak te halen voor hij gaat zitten

Een echte pechdag voor de 24-jarige Thomas uit Broek op Langedijk. Net wanneer hij denkt dat zijn dag niet erger kan, vergeet hij ook nog eens zijn slagroomtaart uit zijn kontzak te halen voor hij gaat zitten.

“Geen ontbijt in huis, trein gemist en dan ook nog mijn hele broek onder de taart”, bromt Thomas door het kantoor. “En die hele stoel besmeurd met de slagroom. Heeft iemand hier een extra broek bij zich, hallo?”

Het is niet de eerste keer dat Thomas problemen heeft met zijn slagroomtaart. “Twee weken geleden liet ik mijn taart met mijn dronken kop achterin de Uber liggen. De slagroomtaart daarvoor moest worden vervangen omdat ik hem in de wc had laten vallen. Ik had ‘m nog in de rijst gelegd, maar dat hielp niet. Heel irritant.”

Thomas schraapt de gekleurde vlokken van de leuning van zijn stoel. “Als je twee dagen zonder slagroomtaart zit, merk je pas echt hoe onhandig dat is. Nu moest ik de hele tijd aan anderen vragen of ik hun slagroomtaart mocht lenen.

Thomas zucht. “Dan maar Candy Crush.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *