Shutterstock

Dertiger die bewust kiest om overdag te feesten komt om 8.00 uur ‘s ochtends thuis

De 30-jarige Bas uit Purmerend heeft sinds kort iets slims bedacht: overdag feesten. Een bewuste keuze, in verband met zijn energie in combinatie met een fulltime-baan doordeweeks. Ook dit weekend ging hij overdag alleen naar DGTL, maar kwam hij vervolgens toch om 8.00 uur ‘s ochtends thuis.

“Overdag feesten is de bom. Helemaal 2024 zeg maar. Dan ben je de week erop een stuk fitter. Tenminste, als je niet te lang blijft plakken ergens”, zegt Bas. “Het is ook altijd even schakelen, want ik ben echt een avondmens. Dus meestal heb ik dan na het festival echt enorm veel energie nog. Daarom toch nog even bij Eerste Communie wezen kijken en erna nog bij wat oude vrienden die ik tegenkwam.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *