Studio Speld / Naydiënne Bonifacio / Shutterstock / Hryshchyshen Serhii / UfaBizPhoto / Mashikomo Instagram / Quilindschy Hartman

Studio Speld / Naydiënne Bonifacio / Shutterstock / Hryshchyshen Serhii / UfaBizPhoto / Mashikomo Instagram / Quilindschy Hartman

Quilindschy Hartman succesvol getatoeëerd aan zijn knie

Hoopvol nieuws voor Quilindschy Hartman: de geblesseerde Feyenoord-back is vandaag succesvol getatoeëerd aan zijn knie. Hartman laat op zijn Instagram weten dat de ingreep goed is verlopen en hij bedankt Tattoo Bob in Rotterdam voor de goede zorgen. Tattoo Bob verwacht dat de tattoo op tijd is opgedroogd voor het EK.

Hartman deelde ook al een foto van de behandelde knie. "Mooi he, het is een tapir met mijn geboortedatum eronder", vertelt de international in de comments. "Nu is het vooral even goed herstellen en de huid flink vet houden."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *