PRO SHOTS / Erik Pasman

PRO SHOTS / Erik Pasman

Ajax-aandelen Alex Kroes minder waard door Alex Kroes

De Ajax-aandelen van Alex Kroes zijn een stuk minder waard geworden door de ontstane ophef rondom Alex Kroes. De vertrekkend algemeen directeur lijkt hiermee niet zijn meest gewiekste financiële move te hebben gemaakt.

“Toen ik mijn aandelenpakket aanschafte zat Ajax in zwaar weer”, aldus Kroes. “Maar ik had vertrouwen in een toekomst waarin ze meer waard zouden worden, want de gifbeker leek echt aardig leeg.” Het bleek een hard gelag voor Kroes, toen Ajax meldde dat nieuwe directeur Alex Kroes een schorsing aan zijn broek had hangen.

“Lekker dan”, luidt zijn eerste reactie. “Ik had goede hoop dat de situatie zich zou verbeteren, maar dan komt er wéér zo’n lul bij de club werken die het hele zooitje in de soep laat lopen. Ik ga de komende dagen gebruiken om te beslissen over mijn aandelen, voordat de volgende Amsterdamse malaise zich aandient.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *