Shutterstock / Gladskikh Tatiana

Shutterstock / Gladskikh Tatiana

Longcovidpatiënten gelukkig te moe om echt veel aandacht op te eisen

Dat scheelt: van longcovidpatiënten hebben we als samenleving maar een paar uur per dag last, verder liggen ze te pitten. Dat was vorig jaar al zo, maar volgens (minimaal) onderzoek zijn ze nog steeds moe, dus in principe kunnen we die mensen gewoon negeren. Daarnaast bezitten veel longcovidpatiënten geen tractor, dus waarom zou je.

Van de onderzoeken naar de oorzaak hebben we een stukje gelezen. Het was iets op celbasis, maar we snapten het niet helemaal, dus toen zijn we weer gestopt. En zij drongen er verder ook niet echt op aan, of althans niet hoorbaar.

We wilden wel iemand interviewen over klachten enzo, maar die kwam niet wegens uitgeput, dus laat maar dan. We hebben nog dingen over avocado’s te schrijven. Haha, avocado. Bel maar als jullie weer puf hebben voor een cameraploeg, hier is voor ons ook niks aan. Slaap lekker!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Speld. Altijd sterk. Maar ja. Wat vind ik hier nu van als Long Covid patiënt. Ik moet er wel om lachen, maar tegelijkertijd is het ook vreselijk pijnlijk. Het zet je aan het denken. Slotconclusie: Het werkt dus. 👍🏻😅

Reageer
gravatar

Pas op joh, nou moet ik lachen en dan heb ik morgen PEM!!! 😱😝
Ik houd van satire… Toch zit er een pijnlijke waarheid achter…
Millions Missing. 😳

Reageer
gravatar

Serieusssss?!!wat voor kortzichtig dommmmmm bericht is dit joh…zo haatdragend ook .k heb er geen woorden voor ..degene die dit heeft geschreven..mag t van mij n half jaar ff meemaken…dan praat je wel anders …echt walgelijk ..

Reageer