Raymond is van harte bereid je te vermaken met informatie over zijn achtergrond in de IT cover

Raymond is van harte bereid je te vermaken met informatie over zijn achtergrond in de IT cover

Raymond is van harte bereid je te vermaken met informatie over zijn achtergrond in de IT

Verveel je je? Dan is het te hopen dat je binnenkort Raymond Haasakker tegen het lijf loopt. De 51-jarige Velzenaar is van harte bereid om je te vermaken met wetenswaardigheden over zijn achtergrond in de informatietechnologie.

"Ik heb zelf een achtergrond in de IT", vertelde Raymond ons onlangs opgewekt, kort nadat hij een praatje had aangeknoopt in de trein. Onze interesse was natuurlijk onmiddellijk gewekt. Hoelang al, vroegen we ons af. Wat doet hij dan precies? Wat is zijn visie op systemen? Op gebruiksvriendelijkheid? Op cybersecurity? Voor wat voor organisaties is hij actief? Wat zijn de grote uitdagingen op IT-gebied? Waar staan we nu? Heeft het management voldoende verstand van IT? En de politiek? Dreigen we als Nederland de boot te missen? Hoe nu verder?

In geuren en kleuren verrijkte Raymond ons met antwoord op al die vragen. Om de feestvreugde te vergroten kwam hij ook uit zichzelf met informatie waar wij niet naar gevraagd hadden. Vanzelfsprekend gaan we de antwoorden hier niet prijsgeven. Dat zou zonde zijn, want als je Raymond binnenkort spreekt, kan hij het veel beter zelf vertellen.

Veel plezier alvast!

Klimaatverandering of niet: jij blijft skiën! Maar hoe lang houd jij het vol? Speel onze game en kom erachter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *