Shutterstock - Susan Law Cain / Art of Life

Shutterstock - Susan Law Cain / Art of Life

Jelle gebruikt fitbit-data om perfecte partycrew voor zaterdagavond samen te stellen

Jelle (28) wil niet zomaar een partysquad voor zaterdagavond: hij wil de perfecte club boys bij elkaar hebben om te feesten. “Ik gebruik er data voor”, zegt hij. “Zo kom ik tot een wiskundig perfect samengestelde crew. Ron heeft bijvoorbeeld aan het begin van de avond lang een lage hartslag, maar die weet dan na twaalven feilloos te versnellen. Frank daarentegen begint al direct veel hoger, maar die is daarna onvoorspelbaar. En dat heb je dus ook nodig.”

Jelle, in het dagelijks leven data-analist, vindt het fijn en belangrijk als zijn groep boys simpelweg de perfectie nadert voor een goede avond. “Ik denk echt aan alles he, lengte, leeftijd, swag, geur en kwantiteit van zweet, hoe hard iemand danst, hoe snel ’ie op kan pullen als er hommeles is. Daarom monitor ik potentiële boys altijd al weken van te voren via de fitbit. De resultaten laad ik direct in mijn fun-sheet. Dus kom zaterdag, rollen we data driven de nacht in. Awooooo!”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *