Shutterstock / Viktoriya Pavliuk

Shutterstock / Viktoriya Pavliuk

Wieke voelt al anderhalf jaar verkoudheid opkomen

‘Je weet gewoon dat het eraan zit te komen'

De 34-jarige Wieke voelt de bui al hangen. Licht schrale keel, de ogen beginnen wat te prikken, en een onbestemd gevoel in haar keel- en neusholtes. Ze gaat er niet meer aan ontkomen: ze wordt verkouden. Wanneer dat precies gebeurt weet ze nog niet, want ze heeft het gevoel al anderhalf jaar.

“Ja, je weet gewoon dat het eraan zit te komen”, zegt Wieke tegen een collega. “Het is niet meer de vraag of, maar wanneer het gebeurt. Ach ja, ik laat het wel over me heenkomen, want er is geen weg meer terug. En ik denk altijd maar zo: dan hebben we het ook weer gehad voor dit voorjaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *