Pro Shots - SIPA USA

Pro Shots - SIPA USA

Bijen komen bij Alcaraz verhaal halen nadat Griekspoor hun broeder heeft vermoord

De beelden van toptennissers Carlos Alcaraz en Sascha Zverev die op het toernooi van Indian Wells worden belaagd door bijen zijn angstaanjagend. De bestorming van het centre court is het gevolg van een mishandeling eerder deze week van onze landgenoot Tallon Griekspoor, die een bij te lijf ging met zijn racket. Hordes familieleden kwamen nu verhaal halen.

Zeker acht keer sloeg Griekspoor maandag naar het arme beestje dat geen kant op kon. Maar zoals vaker bij een bijenkolonie ontkom je uiteindelijk niet aan vergelding. En dat hebben Alcaraz, Zverev, de umpire en supporters geweten ook.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *