Shutterstock / katjen

Shutterstock / katjen

Eindelijk rust voor verdachten in zaak Carlo Heuvelman

Met de uitspraak van het gerechtshof in het hoger beroep in de zaak van de in Mallorca doodgeschopte Carlo Heuvelman is eindelijk rust gekomen voor de verdachten. “Velen beseffen niet hoe zwaar zo’n proces is voor de verdachten”, legt rechtsdeskundige Siert Slieman uit. “Zij leven constant in onrust naar zo’n vonnis toe, de hele tijd bezig met een vraag, een sombere wolk van verdriet en ellende die boven hun hoofd hangt. Er is iets kwijt, wat nooit meer terugkomt, in hun geval: tijd.”

Dat het gerechtshof nu toevallig geen van de eerdere verdachten schuldig acht aan doodslag maakt volges Slieman in principe niet eens zo heel veel uit. “Voor deze verdachten is het belangrijkste dat het recht zegeviert, en dat ze zich weer wat beter kunnen voelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beter voelen, jullie groep heeft wel iemand doodgeschopt. En omdat je gevlag bent om de schuldigen aan te wijzen, kreeg je deze vrijspraak. Vergeet ook nie5 dat deze hufters wel veroordeeld zijn voor diverse andere dialecten op dezelfde dag.
En u noemt zichzelf rechtsdeskundige, schaam je.

Reageer
gravatar

Eindelijk Rust???
Die gasten en hun advocaten moeten om de drie minuten geappt worden todat een van de groep gaat praten, Het is een groepsmoord en dient ook zo bestraft te worden,,,minstaens tien jaar voor de hele groep. Gegaandeerd dat er na een week gepraat wordt. Slecechte zaak zwijgrecht en makkelijk verdiend door de advocado’s.

Reageer