Shutterstock: wavebreakmedia / Searchers

Shutterstock: wavebreakmedia / Searchers

Nachtmerrie: Kim haar vriend praat in zijn slaap complete scripts van Nicolas Cage na

Een nachtmerrie voor de 25-jarige Kim: haar vriend Joost praat naast haar in bed de gehele nacht in zijn slaap complete scripts van Nicolas Cage na. Ze is ten einde raad, want een extra logeerkamer hebben ze niet in hun krappe starterswoning.

“Dit gaat echt al maanden zo”, aldus de reddeloze Kim. “Niet bevorderlijk voor de nachtrust, noch voor onze relatie, maar bovenal is er voor mij geen enkele lol meer om nog ooit een oude Cage-film te kijken.” Kim doelt op het feit dat de lol er behoorlijk afgaat als ze het script van Gone in 60

Seconds en National Treasure al dertig keer gehoord heeft. “Echt gewoon ziek veel spoilers”, sluit ze af.

De film Dream Scenario met Nicolas Cage draait vanaf 14 maart in de bioscoop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *