Shutterstock / Farts Pfotografy

Shutterstock / Farts Pfotografy

5 dingen die jij kunt doen voor de mensen met een Babboe-bakfiets

Voel je je machteloos? Zo kun je toch iets betekenen

Bijna 10.000 mensen leven iedere dag in onzekerheid of ze compensatie kunnen krijgen voor hun teruggeroepen Babboe-bakfiets. Nieuws waardoor je je als lezer enorm machteloos kunt voelen. Toch zijn er een aantal dingen die jij kunt doen om iets voor de Babboe-bakfietsbezitters te betekenen.

1. Verspreid informatie via social media
In de media gaat het nog te vaak over andere dingen dan de Babboe-bakfiets. Dat maakt het gemakkelijk om de mensen die met zo’n fiets opgezadeld zitten te vergeten. Door zelf beelden van scheuren in Babboe-fietsframes te delen, zorg jij dat mensen bewust blijven van de Babboe-bakfietsproblematiek.

2. Ga naar een anti-Babboe-bakfietsdemonstratie
Laat zien dat je achter iedereen staat die zich aangemeld heeft voor compensatie bij het advocatenbureau. Juist als je je net hebt aangemeld op bakfietsclaim.nl is het fijn om te weten dat er mensen aan je denken.

3. Roep je overheid op hulp te sturen
Jouw overheid is in staat om mensen met een Babboe-bakfiets te helpen. Spreek ze aan op die verantwoordelijkheid en vraag of ze leenfietsen droppen boven de achtertuinen van Babboe-bakfietseigenaren.

4. Boycot Babboe-bakfietsen
Maak een statement, neem een Urban Arrow.

5. Accepteer dat jij niet in staat bent om het leed van Babboe-bakfietsbezitters weg te nemen
Ondanks dat je zeker iets kunt doen, is het goed om te onthouden dat jij niet verantwoordelijk bent voor het leed van de Babboe-bakfietsbezitters. Denk daarom ook goed aan je eigen mentale gezondheid en voel je niet te schuldig als je af en toe afleiding zoekt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *