Shutterstock / Bannafarsai_Stock / moreimages / Olena Yakobchuk

Shutterstock / Bannafarsai_Stock / moreimages / Olena Yakobchuk

Kiezers willen geen migranten meer behalve voor deze 57 beroepen

Een grote meerderheid van de Nederlandse bevolking wil de migratie liefst zoveel mogelijk beperken, zo blijkt uit I&O Research. Het is een duidelijke uitkomst, maar het onderzoeksinstituut vroeg ook voor welke groepen ze een uitzondering maken. Dit is de lijst met uitgezonderde beroepen.

Artsen, verplegers, IT’ers , fruitplukkers, champignonplukkers, monteurs, elektriciens, metselaars, kappers, profsporters, ouderenverzorgers, programmeurs, wetenschappers, tennisleraren, boekhouders, schoonmakers, chauffeurs, matrozen, ingenieurs, vleesverpakkers, orderpickers, apothekers, cabinepersoneel, nagelstylisten, bezorgers, masseurs, ayahuascasjamanen, BOA’s, vakkenvullers, personal trainers, afwassers, beveiligers, bagageafhandelaars, vuilnismannen, baggeraars, magazijnmedewerkers, slachtafvalverwerkers, wijkagenten, kinderopvangmedewerkers, bouwvakkers, huisartsen, horecapersoneel, mondhygiënisten, avondwinkelpersoneel, recyclingperronmedewerkers, callcenteragents, chefkoks, accupuncturisten, garnalenpellers, yogadocenten, mondhygiënisten, scheidsrechters, prostituees, sloopwerkers, dakdekkers, verhuizers en conciërges.

Een ondervraagde is helder over de uitkomsten: “Verder grenzen dicht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar zijn de mensen, die het Openbaar Vervoer aan de gang houden: Treinmachinisten, buschauffeurs, tram- en metrobestuurders?

Reageer