Shutterstock / Anas-Mohammed

Shutterstock / Anas-Mohammed

Israël stelt voor te stoppen met noodhulp Gaza tot er minder wanhopige Palestijnen zijn

De Israëlische regering pleit voor een tijdelijke stop op het uitdelen van noodhulp tot er minder wanhopige Palestijnen zijn. Volgens een woordvoerder is het uitdelen van levensreddende hulp nu te gevaarlijk.

De uitspraak volgt op het bloedbad bij een hulpkonvooi in Gaza, waarbij gisteren mogelijk meer dan honderd mensen omkwamen en nog eens honderden Palestijnen gewond raakten. “Er waren zoveel wanhopige mensen rondom een kleine hoeveelheid hulpgoederen dat het echt bedreigend werd voor onze soldaten. Het was niet alleen onveilig voor ons personeel, het was ook onmenselijk om ze met zulke wanhopige Palestijnen te confronteren. We stellen daarom dus voor geen hulpkonvooien meer toe te laten, totdat de hoeveelheid wanhopige mensen en geleverde hulpgoederen weer meer met elkaar in verhouding zijn.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De palestijnen/Hamas gaan liever allemaal dood dan dat ze een paar gijzelaars teruggeven. Als een groep, hoe groot dan ook mijn kinderen gijzelt, probeer ik ze ook tot de laatste te vernietigen al zijn het er 100 en vind je dat wellicht populistisch genoemd “onproportioneel”
Palestijns extreem fanatisme is echt heel erg eng. De enige reden dat ze Israel niet vernietigen is dat ze het niet kunnen. palestijnen willen NOOIT vrede.

Een rode mierennest moet je vernietigen tot de laatste mier, anders komt het steeds terug.

Reageer
gravatar

De meeste onmenselijk en belachelijk uitspraak ooit!
Ongewapend en uitgehongerd mensen doden tijdens wachten op “gegooid” voedsel OMDAT ze een dreinging waren voor de zwaar gewapende soldaten van zionisten mmm!!en de mensen moeten natuurlijk WEER in hun leugens geloven !!

Reageer