Proshots

Proshots

Subtoppers willen óók graag in de ArenA spelen in mei

De logistieke gang van zaken rond eventuele playoff-wedstrijden in de Johan Cruyff ArenA en het concert van De Toppers eind mei wordt er niet eenvoudiger op. Zeker niet nu naast De Toppers ook subtoppers hebben aangegeven dan graag in de ArenA te willen spelen. Ajax en de KNVB zitten met de handen in het haar.

“Meerdere subtoppers hebben aangegeven gewoon in het stadion te willen aantreden”, laat een KNVB-woordvoerder weten. “FC Utrecht, NEC, Go Ahead Eagles, eigenlijk willen ze allemaal acte de présence geven. Maar dat kan natuurlijk niet allemaal tegelijk. En subtoppers wil je niet teleurstellen. Maar De Toppers zéker niet.”

Klimaatverandering of niet: jij blijft skiën! Maar hoe lang houd jij het vol? Speel onze game en kom erachter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *