PRO SHOTS / Remko Kool & Marcel van Dorst / Shutterstock

PRO SHOTS / Remko Kool & Marcel van Dorst / Shutterstock

De Toppers stellen voor tegen Ajax te voetballen om te bepalen wie de ArenA krijgt

De Toppers hebben een originele oplossing bedacht om te bepalen wie in mei de Johan Cruijff ArenA tot zijn beschikking krijgt. De muziekgroep stelt voor om een voetbalwedstrijd tegen Ajax de doorslag te laten geven.

Lang geleden al zijn er in mei concerten van de Toppers gepland in de ArenA. De kans is echter groot dat Ajax op hetzelfde moment de play-offs om Europees voetbal moet spelen. "Dat gaat nu eenmaal niet tegelijk", zegt Topper Gerard Joling. "Wij kunnen dan natuurlijk heel star gaan lopen doen, maar laten we het een beetje ludiek oplossen. Gewoon een potje voetballen, en de winnaar krijgt het stadion!"

Joling heeft er vertrouwen in: "René Froger heeft een geweldige linker. En ook een geweldig derde been. Haha! Het is toch om te gieren! Hoe Ajax speelt bedoel ik dan."

Ajax ziet het voorstel van de Toppers niet zitten.

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *