Studio Speld: Lisanne Vegt / Pro Shots

Studio Speld: Lisanne Vegt / Pro Shots

Tour 2026 start in BetCity

"I love this betting revolution", laat Tourstart-ambassadeur Peter Sagan weten in een reclame.

De start van de Tour de France 2026 wordt georganiseerd door BetCity. Dat heeft Tourorganisator ASO zojuist bekendgemaakt. De toewijzing is een hard gelag voor onder andere Rotterdam en Den Haag, die ook mikten op de eerste etappes van de Tour van 2026.

"BetCity had een heel goed bid", laat de ASO weten. "Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat deze partij het geld heeft om een Tourstart te organiseren. Waar de etappes precies gaan plaatsvinden, dat weten we nog niet, maar we wachten de quoteringen graag af."

Wel is bekend dat het startschot in BetCity gegeven zal worden door Tourstart-ambassadeur Wesley Sneijder. De eerste campagnebeelden met Sneijders collega-ambassadeur Peter Sagan zijn inmiddels ook al verspreid. "I love this betting revolution", laat de oud-wereldkampioen weten in een reclame.

Zelf is BetCity in zijn nopjes met deze 'grote eer'. Het hoopt miljoenen bezoekers te kunnen trekken, zo is te lezen op de website BetCity.com: "Iedereen is welkom, wie zich via deze link aanmeldt krijgt een welkomstbonus van 20%!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *