Midjourney

Midjourney

Bontenbal presenteert nieuwe Bontenbal-sneaker

CDA-leider Henri Bontenbal heeft dit weekend onder luid gejuich zijn nieuwe sneaker gepresenteerd. “Ik wilde dit al heel lang en denk dat het een groot succes zal zijn”, aldus Bontenbal.

De sneaker heeft de kenmerkende groene kleuren van het CDA gecombineerd met het glamoureuze gouden van de man zelf. De exclusieve sneakers gaan 300 euro kosten. Verwacht wordt dat er ook een doorverkoopcircuit zal ontstaan dat de prijs verder zal opdrijven. Bontenbal: “Het is nu een schoen voor de liefhebber, maar het doel is er een brede volksschoen van te maken.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *