Wikimedia Commons / Shutterstock / Tohid Hashemkhani

Wikimedia Commons / Shutterstock / Tohid Hashemkhani

Uitvinder van de ovenpiep dit jaar headliner op Defqon.1

Defqon. 1 heeft een grote naam toegevoegd aan zijn line-up voor de aankomende editie. De man die bekend werd met het uitvinden van de ovenpiep zal dit jaar de mainstage op zondag afsluiten.

“Wij zijn zeer verheugd dat we zo’n grote naam aan ons festival hebben weten te verbinden”, aldus commercieel directeur Martijn van Daalen. “Hoe iemand van niets iets kan maken is heel bijzonder om mee te maken.”

Fans van de bedenker van de ovenpiep kunnen niet wachten om hun idool live te zien: “Hij kan je echt meenemen met zijn unieke tonen en laat je zweven. Als het kon ging ik nu al in de rij staan om zo dicht mogelijk bij het podium te staan.”

De uitvinder van de ovenpiep heeft een nieuwe release gepland met de uitvinder van de wasmachine-geluiden. Ook gaat hij op toer met Gladde Paling en Natte Asbak

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.

;if (d.getElementById(id)) {window.strchf.update(); return;}js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = "https://d37oebn0w9ir6a.cloudfront.net/scripts/v0/strchf.js";js.async = true;sjs.parentNode.insertBefore(js, sjs);}(document, 'script', 'storychief-jssdk'))


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *