Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Rutte opgepakt op vliegveld richting Israël met F-35-onderdelen in zijn bagage

Demissionair premier Mark Rutte is opgepakt. Op een vliegveld onderweg richting Israël zijn er verschillende F-35-onderdelen in zijn bagage aangetroffen. Rutte zit voorlopig in hechtenis tot verder onderzoek is afgerond.

“Dit zijn accessoires die horen bij mijn oude telefoon”, beweert Rutte, terwijl een groep douaniers zijn tassen doorzoekt. “Denk je dat je hiermee kunt vliegen? Ik zie niet wat hier mis mee is. En dat grote ding daar is gewoon een droogkap van de kapper. Die neem ik altijd mee op reis.”

Rutte besluit het er niet bij te laten zitten. “Ik ga in hoger beroep.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *