Jeffrey keek weleens skiën op tv, dus kan hij het zijn vriendin straks leren op wintersport cover

Jeffrey keek weleens skiën op tv, dus kan hij het zijn vriendin straks leren op wintersport cover

Jeffrey keek weleens skiën op tv, dus kan hij het zijn vriendin straks leren op wintersport

Jeffrey (23) keek vroeger weleens skiën op tv, dus kan hij zijn vriendin straks prima leren op wintersport. “Ik heb urenlang skiën gezien, tijdens de Olympische Spelen en ook andere wedstrijden”, zegt Jeffrey, die komende dinsdag met zijn geliefde vertrekt naar Val Thorens. “En verschillende disciplines he: skischansspringen, slalom, reuzenslalom, hell, zelfs snowboarden. Me meissie vroeg of ze misschien lessen moest nemen van te voren maar ik zei nee mop, ik leer jou binnen een paar dagen álle ins en outs.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang alleen deze maand gratis het boek ‘2023: Toch een Jaar’. (edited)

📷📷📷


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het spijt ons zeer dat u de skills mist om strategisch vooruit te denken bij een dergelijk wandeltraject en uw flexibiliteit om snel te schakelen, ontbreekt tevens, gebaseerd op eerdere ervaring. Uw eigen heldenparcours is wegens gebrek aan animo afgelast, ja zijde geeft dat aan en u gaat bij een valse linksbuiten dan zitten te klagen en laat het aangeven zoals gezegd, voor uw eigen gemak maar even er bij zitten, dat past niet in uw eigen bedachte revue, past nergens niet zonder zelf inzicht. Steeds groter, steeds maffer, nee, kopen of manipuleren alles om in een piramide spel van eindeloze nutteloosheid.

Reageer