NOS / Tweede kamer

NOS / Tweede kamer

Van der Plas eist dat politici afstand nemen van acties Tjeerd de Groot

Caroline van der Plas is gisteravond opgestapt uit een Kamerdebat omdat D66-kamerlid Tjeerd de Groot ‘op een hele nare manier’ opmerkingen tegen haar maakte. De BBB-leider is verbijsterd dat andere politici zich nog niet streng hebben uitgesproken: “Daar moet je afstand van nemen.”

“Ik vind het verontrustend dat een naar mijn mening verkapt dreigement niet serieus wordt genomen door Den Haag”, vertelt Van der Plas. “Tuurlijk moeten we de problemen oplossen in dit land, maar de toon waarop we dat doen is ontzettend belangrijk.”

Tot dusver hebben politici zich nog niet uitgesproken over het voorval. FDF-voorman Marc van den Oever heeft enkel laten weten op X dat ‘er weer iemand in het centrum van de belangstelling is komen te staan’.

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laten we afstand nemen van Caroline a.u.b met haar gore spelletjes..ze kan niks,niet debateren,niet rekenen,ze speelt toneel,ze kan zich niet eens aankleden.

Reageer