Studio de speld / Lisanne Vegt

Studio de speld / Lisanne Vegt

Dit is de tongboom voor carnaval in Den Bosch dit weekend

Mensen die komend weekend carnaval in Den Bosch gaan vieren opgelet: de tongboom voor dit jaar is bekend. Dat maakt de gemeente van de stad vandaag bekend. De nachtreporter ging alvast even een kijkje nemen in Oeteldonk.

“Met de tongboom hoef je niet meer urenlang wanhopig door de stad te slenteren op zoek naar een wederhelft die zin heeft om ouderwets een potje te tongworstelen, maar zie je vanzelf wanneer je aan de beurt bent”, zegt bedenker van de keten. “De tongboom houdt rekening met verschillende aspecten: vanaf hoever je familie bent van elkaar, vanaf waar iedereen moet komen en hoe dronken je bent.”

De tongbomen voor Maastricht (Meestrech), Eindhoven (Lampegat), Tilburg (Kruikenstad) en Breda (Kielegat) volgen later vandaag.

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben toch vrij zeker dat de tongboom van vorig jaar inclusiever was dan deze. Geslacht had weinig invloed op tong-partner, maar hier doen de namen anders vermoeden.

Reageer