Drop of Light / Shutterstock

Drop of Light / Shutterstock

Biden wilde drie maanden geleden Israël al tot de orde roepen maar was het toen helaas vergeten

Amerikaanse president Biden wilde drie maanden geleden Israël al tot de orde roepen, maar was dat toen helaas vergeten. Dat vertelde zijn woordvoerder deze week tijdens een persconferentie in het Witte Huis.

“Dat president Biden nu pas tegen Israël zegt dat ze te ver gaan moet men niet zien als onwetendheid, wreedheid of achteloosheid: het is simpelweg vergeetachtigheid”, legt de perswoordvoerder uit. “De president bedacht dit namelijk drie maanden geleden al, toen Israel nog maar net aan haar campagne van oorlogsmisdaden en vergelding in Gaza begonnen was. Helaas werd hij toen afgeleid door een langsvliegende vogel, en sindsdien had hij er niet meer aan gedacht. Verder nog vragen?”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *