Studio Speld / Lisanne Vegt

Studio Speld / Lisanne Vegt

Hoor en wederhoor: deze week mag Mislintat zijn verhaal doen in Casa di Beau

Een aantal weken na de uitzending van Casa di Beau met Maurice Steijn is deze week Sven Mislintat te gast. De Duitse oud-technisch directeur van Ajax mag in het programma onafgebroken en zonder moeilijke vragen zijn kant van het verhaal vertellen. Ook Gordon is om onduidelijke redenen wederom te gast.

In de eerste beelden van de nieuwe aflevering van het RTL-programma zien we Mislintat met een wijntje tegenover presentator Beau van Erven Dorens op een slee zitten. “Weet je, ik heb nergens spijt van”, zegt Mislintat. “Los van de aanstelling van Steijn, die elf aankopen – Ramaj is wel goed – en de mogelijke belangenverstrengeling kan ik mezelf niets kwalijk nemen.”

Gordon, die geen vragen heeft gekregen maar enkel 45 minuten zit te huilen naast de twee, zegt “dat het hem raakt”. Verder gaat Mislintat in het programma uitgebreid in op de aankoop van linksback Borna Sosa. Beau van Erven Dorens heeft daarop overigens direct laten weten dat Sosa volgende week langskomt in Casa dit Beau om zíjn kant van het verhaal te laten horen.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *