Shutterstock / Studio Speld: Feike Bergervoet

Shutterstock / Studio Speld: Feike Bergervoet

Steeds meer mensen kiezen voor een personal kluscoach

‘Nog vijf spijkers, kom op!’

Steeds meer mensen kiezen voor een personal kluscoach, als stok achter de deur om
structureel klusjes in huis af te vinken. Zo heeft Rico (35) sinds een aantal maanden kluscoach Freddy.

“De intentie is er altijd wel bij me” aldus doe-het-zelver Rico. “Maar vaak raakt de klad erin na een week of drie in januari, dan helpt het gewoon echt als je iemand zoals Freddy hebt die je om 06:00 uur ‘s ochtends je bed uit schreeuwt om die plinten in je huis af te maken.”

Freddy ziet zichzelf echter als veel meer dan een alleen een kluscoach. “Oke ik zorg er inderdaad voor dat elk klusje wat ie ook maar in zijn hoofd heeft meteen wordt afmaakt. Maar eigenlijk ben ik ook een soort van personal trainer. Kijk hem nou is helemaal los gaan op dit krukje. Denk je dat ie dit lichaam had voordat ik er was? Dacht het niet.”

GAMMA introduceert het ‘nieuwe bewegen’ met de Klusbit. Een horloge om je beweging te monitoren wanneer je klusjes afvinkt in of rondom het huis. Want als #1 weet GAMMA als geen ander dat klussen ook een vorm van bewegen is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *