Dutchmen Photography / Shutterstock

Dutchmen Photography / Shutterstock

PVV organiseert ledencongres in huiskamer van Wilders

Komende zaterdag organiseert de PVV haar eerste ledencongres. Alle leden zullen zich ergens in de middag verzamelen in de huiskamer van partijleider Geert Wilders. Vanwege de formatiegesprekken zijn ook een paar belangrijke ‘buitenstaanders’ uitgenodigd zoals Fleur Agema en Martin Bosma. “Ontzettend vriendelijk van Geert om ons hier uit te nodigen”, laat een PVV-lid weten.

Volgens politiek verslaggever Xander van der Wulp is het zaak dat Wilders de partijleden weer op één lijn krijgt: “Aan de ene kant heb je leden binnen de PVV die er voor alle Nederlanders willen zijn en serieuze gesprekken willen voeren met de BBB, VVD en NSC, aan de andere kant heb je leden die op verschillende media ‘zure berichten’ de wereld in slingeren en hinten naar nieuwe verkiezingen. Het is aan Wilders om die leden weer bij elkaar te brengen.”

“Het zal nog een hele uitdaging worden om de rijen te sluiten, historisch gezien willen de leden vaak niet samenwerken met de partij. Die willen over alles zelf beslissen, dat maakt het wel lastig”, aldus Van der Wulp. De PVV hoopt dat alle leden aanwezig zullen zijn, en heeft speciaal voor deze gelegenheid een halve abrikozenlinzenvlaai besteld bij Bakkerij Fleuren in Venlo.

Het belangrijkste onderdeel van het PVV-ledencongres staat gepland om 16.00 uur, direct na het half uurtje meditatief katten aaien. Dan krijgen alle leden de kans om een uur lang op het X-account van Geert Wilders cartoons te posten met een sterk antisemitische bijsmaak.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb ‘De Speld’ nooit op enige onzin kunnen betrappen, maar met dit PVV-ledenbericht, corrigeert ‘De Speld’ deze emissie in één keer. De PVV en een PVV-lid, is als de gedachtengang van Putin en het woord democratie. M.a.w., grotere nonsens bestaat niet. De Leider is de Leider! De – niet bestaande leden – mogen/kunnen zich Lijders noemen.

Reageer