Pra Chid / Shutterstock

Pra Chid / Shutterstock

Agenda 2030 bevat eigenlijk gewoon feestdagen, verjaardagen en een familieweekend op Vlieland

Er lijkt misverstand te zijn ontstaan over de agenda 2030. Dat blijkt uit een onderzoek. De agenda voor dat jaar bevat namelijk gewoon feestdagen, verjaardagen en een familieweekend op Vlieland.

“Veel mensen uiten op social media hun zorgen over verschillende soorten vanaf hogeraf samengestelde programma’s ons leven zullen beperken, maar in deze agenda staan enkel de bekende jaarlijkse feestdagen, een aantal verjaardagen van vrienden en collega’s en een familieweekend naar Vlieland in april”, zegt de eigenaar van de agenda. “Verder staan er ook nog dingen in die niet helemaal leesbaar waren, maar die lijken verder wel onschuldig.”

De eigenaar denkt niet dat dingen vanuit het WEF er ooit in zullen komen: “Er kunnen natuurlijk nog wel dingen ingezet worden de komende jaren, maar dat zal niet meer dan een tandartsafspraak of een bezoekje aan de bioscoop zijn gok ik.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *