insta_photos / Shutterstock

insta_photos / Shutterstock

Sanne heeft zulke goede beeldkwaliteit dat eerste kwartier van videocall gaat over puist op haar kin

Sanne’s nieuwe laptop heeft zulke goede beeldkwaliteit dat het eerste kwartier van haar videocall uitsluitend gaat over het rode puistje op haar kin. “Crazy dat je die puist gewoon ziet zitten hee”, zegt haar collega Daphne. “Ja maf he!”, beaamt Sanne. “Normaal zou je die puist niet zien, te klein, te pixelig, maar nu kijken jullie gewoon mee.”

Omdat niet alleen het beeld van uitstekende kwaliteit is, maar ook de opslag- en geluidskwaliteit, begint Sanne haar opname wanneer het hoogtepunt van de video-oproep nadert: het moment waarop ze haar puistje gaat uitknijpen. "Luister goed, jongens!" roept Sanne opgewekt. "Daar gaat 'ie, tellen jullie mee, van één, twee, drie!"

Acer heeft recentelijk de Chromebook Plus uitgebracht. De nieuwe Acer Chromebook Plus heeft nu nog meer prestaties, nog meer opslag en extra AI features.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *