Gorodenkoff / Studio Speld - Anna-Britt Ruijgers

Gorodenkoff / Studio Speld - Anna-Britt Ruijgers

Bart schrikt van zijn chocoladetijd van vorige week

‘in totaal 3 uur karamel zeezout-reep in mn handen gehad’

Bart (25) heeft zojuist zijn chocoladetijd van afgelopen week gezien. Hierin werden een paar dingen pijnlijk duidelijk. Zo heeft hij een totale chocoladetijd van 5,5 uur maar heeft hij daarvan wel 3 uur een reep karamel zeezout in zijn handen gehad.

Als Bart terugdenkt aan afgelopen week gaat er wel een belletje rinkelen. ‘’Ik denk dat ik tijdens het kijken van The Irishman de reep niet los heb gelaten. Ik pakte er elke keer een blokje van af zodat ik niet meteen de hele reep op zou eten, maar zonder dat ik het door had heb ik die reep nooit terug gelegd. Die zoet-zout combinatie is gevaarlijk lekker.’’

De vriendin van Bart vindt het allemaal niet zo erg. ‘’Ik ben zelf stiekem meer van de melk pecan crunch karamel, zolang hij daar maar van afblijft.’’

Tony’s Chocolonely’s Melk Karamel Zeezout is verslavend. De smaakcombinatie van zout en karamel is onweerstaanbaar. Melk Karamel Zeezout: De enige reep op aarde die een waarschuwing verdient.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mmmh ja, dat proefschrift over geschied schrijving van spraak heeft passages over die bevoorrading, die misliep en terecht wijzing van die plotseling heid, katachtig après les files, is niet met de finesse opgetekend zoals het moet? En niet meer in beeld gekomen? Ja officiële statistiek dat wel, niet aan deze zijde bedacht. Ja namen akoestiek was dat, zo snel niet meer momenteel, herhaling was al lastig. Kunst ja, alle kunst, niet alles is gelukt, eerder hoe dan ook weg geraakt.

Reageer